m-bandmusic
» » Мржња - Aкo Сaм Нeкaдa Имao Срцe...

Мржња - Aкo Сaм Нeкaдa Имao Срцe... album

Мржња - Aкo Сaм Нeкaдa Имao Срцe... album
Performer: Мржња
Title: Aкo Сaм Нeкaдa Имao Срцe...
Released: 2010
Style: Black Metal
Genre: Rock
Rating: 4.5
Votes: 573
Formats: AAC MP1 XM MP3 TTA DTS VOC
MP3 size: 1745 mb
FLAC size: 1749 mb

Tracklist

A1 Aкo Сaм Нeкaдa Имao Срцe 11:18
A2 Tрoн 8:52
A3 Изoпштeн 5:34

Notes

English translation of tracks:
A1. If I Ever Had a Heart...
A2. Throne
A3. Exorcised

Romanized spelling:
A1. Ako sam nekada imao srce
A2. Tron
A3. Izopšten

I really didn't like this at first, however with each listen I will admit that it grew on me. Mrznja, which is also the name of the one guy who recorded this album, classes this EP as "black metal exclusively, and concerns no trends in expressing and creating its art form". I have to say if this is one person playing all the instruments I'm quite impressed, the guitar work has a good depth to it and doesn't resign to tremolo picking the same six notes for eight minutes.

Other productions from Mrznja. Sacrifice to the Bloody Cult.

1521 downloads at 31 mb/s. 1836 downloads at 29 mb/s. A1. Aкo Сaм Нeкaдa Имao Срцe.

Косово је срце Србије updated their cover photo. Ево неких енглеских речи које су се нажалост усталиле у Српском језику.

Срце кору стреса -. Јер под њоме срам га. Срце - жељно мира -. Вели : Не требам га ! с лшја6. 3. 1)Ј)ановачки имао јс сипа Алсксу, који јс, јс у Голубипци. стуиио у војсну академију и 1844. као: 11аЈ)одии сабоЈ) у својој ссдиици дЈ)жатој. Августа, изабЈ)ао јс мсђу осга. А ако хоћете, да се смплујете на мене;ави заповедите војницима, да при . ачкап у пои1теде моје имање у Хајди, које сам знојем својих руку стскао. Пе мојте примити за зло, милостиви гоеподару, гии се нс говори пишта доброга вапшј гарди. Твоја ће молба бити с<1с;1уп1аиа ; а оеим тога ћс1п добити паграду у злату, кад се све еврпЈи^" рече херцег.

Ако се покоримо своме уму, прије свега примјетићемо у њему бјежање од једне мисли другој, и то у свако доба и на сваком мјесту: у дому, у храму, на раду, за вријеме читања и разговора. То обично називају мишљењем", каже епископ Теофан "у ствари то је умно растројство или расијаност и одсуство усредсређене пажње. И све то угађање човјеку, славољубље, похота, сластољубље, лењост, мржња - једно за другим руши срце! И то само за неколико минута. едан подвижник, који је обраћао пажњу на себе, имао је право кад је срце човјека виђао испуњено отровним змијама, то јест страстима. Супротно томе, срце светих људи слободно је од страсти. Али таква слобода постизала се и постиже се дугим и тешким познавањем себе, самоиспитивањем и пажњом према свом унутрашњем животу, то јест према души. Будите увијек пажљиви.

m-bandmusic.com
© All right reserved. 2015-2019
Contacts | Privacy Policy | DMCA
Music albums are provided for reference only